Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vardag

 

 

Drömde om dig när jag kokade ris

åt ost

drack cola

kände igen din obehagliga känsla

ute i folkmassa

själen vred

vände

för nästan ingenting

smekte skuggor av dina stavelser

skrattade ikapp med våra gamla minnen

i det kyliga vädret ...

 

 

... du förstod mig mer än jag trodde 

 

jag vet ...




 




Fri vers av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-27 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse
2014-01-28

  Destino
Fint du skriver
2014-01-27

  mickech
En bitterljuv dikt, bra gjort
2014-01-27

  Angel of love
En sorg över din text.
2014-01-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar inledningen...annorlunda...och saknaden och vemodet blir påtaglig i den sista versen. Bra
2014-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och vemod tecknar din penna.
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One