Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Notoriskt ordtrogna

Ord
lever
sitt eget
hemliga liv

vid 
sidan om
sitt innehåll

fullföljer
artigt
sitt egentliga
ärende

utan
större
entusiasm

fokus
någon
helt annan
stans

ord
är notoriskt
otrogna 

ordtrogna




Fri vers av Petter Wingren
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-26 21:28



Bookmark and Share


  RW3
Ja, hur man än gör så verkar orden inte vilja binda sig i en seriös relation :)
2014-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så är det!
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren