Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex och kärlek mina damer och herrar.

kvinna: Oooo du kung över min ros.
Du man över min längtan.
Jag slår ut bara för dig.
Låt mig få känna det hårda guldet på din krona stryka lätt över mina kronblad.
Jag låter dig min kung suga all nektar ur mitt centrum.varse god.
Min kung du som härskar över min ros nu lyder du ändå min befallning..varför?
man: för att även om jag är härskaren över din ros så kommer du alltid vara drottningen över min krona.




Övriga genrer av klara holm
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-27 01:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen fylld av känsla här ;)
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

klara holm
klara holm