Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan och rädsla.

Hit,dit, upp, ner MEN VAD FAN JAG ORKAR INTE MER!!!. Ta mitt hjärta det är något jag inte mer vill ha kvar. För mitt hjärta är den som har känslor under timmar under dar. Känslor för dig. du som inte besvarar mig. Även om jag skriker HEJ HÄR JAG SE MIG TA MIG JAG GÖR VAD DU VILL låt inte våran relation stå still.
- Jag är den rätte.
- Ne det är du ej.
- Jo det är jag för jag älskar dig
- Allt du vill är att äga mig och det kan jag förstå.
- Ne Jag älskar dig för jag kan låta dig gå.
- Vad menar du?
-Jag vill inte äga dig, om du vill gå så gå!
Det viktiga för mig är inte att jag promt måste bli din tjej, nej att den jag älskar är fri är det viktigaste för mig. Så du ser jag tänker inte tvinga dig att älska mig.
- Älskar du mig så mycket att du skulle sända mig fri.
- Ja om det är det du vill så är det så det kommer bli.Jag älskar dig och visst kan det bli vi. Men du måste se för att du ska förstå hur blind du är och hur lyckliga vi skulle bli ,vi två
-Ja du har rätt jag ser det nu att du och jag skulle bli ett lysande par ju.
-Skojar du med mig är det sant. tycker du också så?
- Ja det gör jag men nu är jag rädd.
- Rädd för vaddå?
-Ja för kärleken nu och då.
så jag älskar dig men sionara hejdå i framtiden kanske det kan bli vi två.
- Jag kommer vänta tills du är redo för mitt hjärta du bär
- Jag kommer jag lovar och svär.
- På gud?
- alltid.
- Hoppas du kommer snart.
- Jag är rädd hejdå.
- MEN SE MIG SÄTT FART!!!!




Övriga genrer av klara holm
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-29 15:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra formulerat med känslor stora!
2014-01-30

  aol
tycker om,
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

klara holm
klara holm