Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

anledningen till att mitt hjärta är en kålbit är för att den väntar på din antändning.




Övriga genrer av klara holm
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-27 23:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt
2014-02-03

  Lars Hedlin
Inget är som i väntans tider !
2014-01-30

  aol
ler gillas och sant,
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

klara holm
klara holm