Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan långt ifrån

På tröskeln till vuxenlivet
Vändpunkten då livet blir ännu ett liv
Ändå känner jag mig mer död än någonsin
Möjligheter och en stabil utbildning
Ska ju bli en sådan som förändrar världen
''The Media Elite''
Känns som en fruktansvärd medvetenhet
Att världen är åt helvete
Leva med det
Den gyllene sanningen
Hjälper inte mitt välmående
Det är information jag inte kan stänga ute
Filosofiska diskussioner och nihilistiskt övervägande
Förespråkare av etik och moral
Hyckleriet och den drypande självgodheten
Mord är mord medans massmord, folkmord och total utplåning är seger för de som kan rättfärdiga och köpa sanningen
Jag vet inte vad jag ska säga längre
Ej heller göra, se, blunda för, agera, ändra på, föra vidare, exploatera, förstöra, radera och återställa

Brännmärkt slav till babylon.

Ge mig det mänskliga livet!




Fri vers (Fri form) av Exuberance
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-27 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exuberance
Exuberance