Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens väg tillbaka

 

Jag är lugn och stilla i sinnet och där i koppen ångar mitt te

Mellan andetagen hittade min själ tillbaka

Jag känner hur du tar plats brevid mitt hjärta

Jag ler och omfamnar dig och frågar stilla vart du varit.

 

Jag har vandrat på Vintergatan och badat i Norrskenets ljus

Jag har besökt galaxer och dansat bland stjärnorna

Jag har simmat i haven bland korallreven

Jag har svävat över trädtopparna i månens sken

 

Jag har sett de små studerna av glädje när du skyndade vidare

Jag har hört musik som bjuder till dans men du hade inte tid

Jag har vakat över dig och hjälpt dig komma till ro

Jag har lyssnat på ditt hjärta och hållt om dig när du sov

Jag har sett dig vakna och visat dig vägen, ibland har du lyssnat

 

Jag har kallat på dig men du hade fullt upp med gårdagen

Jag har önskat att du var med mig men du oroade dig för morgondagen

Nu är vi tillsammans igen och kan vandra hand i hand genom universum 

 

 

 




Fri vers av annacecilia
Läst 828 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-01 11:04



Bookmark and Share


  Yeppis
vackert
2014-04-19

  Lars Hedlin
Bra förmedlat i känla och inlevelse!
2014-02-01

  Ed Martini
Wow!
charm and beauty
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia