Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

Men jag saknar ändå känslan,
Hur vi log när vi skrek ut ångest,
Hur vi glatt dansade på sprucken is,
hur det onda fick oss att må bra,
Och vi brydde oss aldrig om något,
Bara vi hade det,
Å bara vi hade varandra.

Det var ett helt annat liv,
Men jag hade dig vid min sida.
För någonstans tappade vi varandra,

Det är inte ruset från våran tid jag saknar,
det är dig kompis. Det är dig.




Fri vers (Fri form) av Blackie
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-27 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blackie
Blackie