Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbättring


Lång vintermånad
lutar mot sitt slut, nästa
ger ljuset åter




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-28 07:42



Bookmark and Share


  RitaBrunner
JA! Tack och lov!
2014-02-02

    ej medlem längre
5.7.5. Tycker om hur vintermånaden nästan blir till en gestalt.
2014-01-29

  Anya VIP
Jaa visst är det härligt! Vad fort det går!
2014-01-29

  thyra
Ja, underbara tider väntar, lite längre fram i alla fall :) Fint!
2014-01-28

    ej medlem längre
Haiku med ljus och hopp. Fint!
2014-01-28

  Ida-Marianne
Jaa... Nu har vi vunnit ca 1.5 timmar mer ljus. Tänk så fort det går...
2014-01-28

  Lena K Nilsson VIP
En hoppingivande haiku!
2014-01-28

    Rolf Zandén


Ljuset inspirerar även dina ord
2014-01-28

  glasblåsarblå
Fint och hoppfullt!
2014-01-28

  Angel of love
Ja äntligen mot ljusare tider.
2014-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja det ljusnar så småningom...Fint haiku!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP