Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte hur det låter


Jag vet hur tystnad låter

men inte hur kriget låter

här är långt från kriget

här är tyst

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-28 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker att texten är eftertänksam, bra, och att texten berättar för mig som läsare att där är olika former av tystnad, bra.
2014-02-02

  Alicia Stenfors
Det är, kanske, ett inre krig...
2014-01-30

  Densen VIP
Ibland kan tystnaden vara som ett krig...göra så fruktansvärt ont i öronen...
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén