Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs


Det sägs att myrorna

inte vet vad fritid är

de är alldeles för flitiga

men de går ändå

denna väg

som inte är med

i geografin


_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-29 10:00



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Och vad är fritid? Finns det? Sparar.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén