Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödivans aria






En snödiva
ligger utsträckt
längs husväggen
hennes former
är kurviga
och
förföriskt lockande


framför henne
dansar
virvlande
snödervischer
sina magiska
danser


Koltrastarna
springer över
hennes
nakna
vita hud


när
solen
tittar fram
glittrar
hennes ögon


i natten
kan jag
höra henne
andas
och sjunga sin
vindrivna
aria




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-29 13:43



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En bra idé att likna naturens varande vid våra tankar om det vackra
2014-01-31

  axveronika
Åh så fantasifullt att levandegöra en snödiva så bra!
2014-01-31

  Karinw
Fångar naturens förföriska magi,vackert!
2014-01-30

    ej medlem längre
Koltrast+
2014-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket fin sensuell poesi om den vackra vinterbruden.
2014-01-29

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2014-01-29

  Ponkla
Vackert skriven!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo