Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vingar

Förälskad i idealet
jag vill uppnå
för att duga
och göra dig rädd
om mig, inte för mig
bortom gamla besvikelser
och nederlag
gror drömmen om revansch
mot min svaghet
och mina brister,
som din kärlek ger kraft
att övervinna




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-29 17:41



Bookmark and Share


    Solai
Ingen nyckel är så väl gömd att den ej går att hitta om man har viljan. Viljan att hoppa över sina skuggor och se med klara ögon.
Den här tycker jag mycket om.
2014-03-14

  wildah
Så vackert till den man verkligen tycker mycket om!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3