Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnen är som vin
vissa mjuknar med ålder
uppnår en varm rosa ton
andra surnar till vinäger
men flest bleknar
och for upp till änglarna




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-29 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3