Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förort

Kvällens sista strålar smeker sömnig tegelhusvägg persiennerna kvällar med toktantens vidöppna solosångsfönster, i de stunderna brukar hankatterna fly och ängsligt lämna honkattornas gnyende. Krossad busskur signalerar vilsna själars vanmakt, glasskärvor, gårdagens glasspapper, förverkade förköpshäften fimpar och den förvirrade damen på väg mot Stenhamra där hon inte längre bor. Plötslig natthimmel mörklagd tegelstensgavel stabilt lugn och solotantens plötsliga tystnad. Återvändande hankatter och triumferande honkatter i väntan.




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-29 22:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra formulerat...Gillas
2014-01-30

    ej medlem längre
den berättar..
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP