Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Ge och få

Man kan inte få allt
men man kan ge

 

 

 

järnet




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 07:23



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Kan man ge allt något behöver man väl själv även om man vill ge allt
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP