Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelser


Det finns ljud

som vi inte hör

det finns rörelser

i havet vi inte ser

även i oss själva

finns rörelser

vi inte vet

ja det finns alltid

något

vi inte vet

____




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 10:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det
ändå gives oss möjligheter
2014-02-08

  Alicia Stenfors
Som tur det! Annars skulle det vara tråkigt.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén