Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig ... (2015)

 

 

 

 

vill jag väva

nya skapande ord

från mina innerliga förnimmelser

från doften av din omtänksamhet 

och regndropparna som faller mot din jacka 

för dig

vill jag vara en hel ny lexikon

så du kan bläddra igenom

och förundra dig över

i det oändliga 




Fri vers av Rise Little One
Läst 121 gånger
Publicerad 2014-01-30 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One