Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nederlag

Nederlag -
förlust i det förgångna
i en ask -
en enkel guldring
som har en tvilling
med okänt öde




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-30 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3