Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värme, tystnad...


Morgonens tystnad råder...

Jag njuter av mitt te i denna ljuva morgonstund,
drar på smilbanden och känner att jag lever!

Vad kan vara bättre än att kunna använda alla sina sinnen
till olika aktiviteter!

Jag ska njuta utav min promenad till jobbet, skrika ut min glädje utav
bara sjutton!! - Yeahhh!! Jag lever och vill så mycket...mera!!

Men denna kropp som är som en maskin börjar säga ifrån ibland, vill vila och
hämta nya krafter så att man orkar busa, läsa, städa o feja!!

Jag griper tag i mitt innersta väsen, blundar och känner några varma armar
som gör att mitt hjärta smälter som en gele´klump!

Är det inte sommar snart så vi kan dansa i denna härliga gräsmatta full med
blomster och kaprifol!!

Kom till mig alla dessa varma varelser som berör mitt hjärta så djupt!!
Känn hur ditt blod pulserar tills du inte orkar mera....




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-31 07:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbar livsglädje *gillar och gillar mycket* /kram
2014-02-03

  Lindha W Gustavsson
Sååå fint du beskriver dina känslor och tankar! Vacker dikt.
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP