Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När valet av en livspartner ses genom en mc-bönas visir


Tomgång

 

I mitt garage står en HD, stärkt av tidens gång, trygg och säker.

Där står också en Ducati, vacker att se på, sportig och ny.

Men även en tung Kawazaki som drar mer energi än alla andra.

I garaget står Suzukin som spinner jämt och uthålligt.

Längst in står en Goldwing som längtar ut på långkörningar.

Närmast porten står en KTM som inte kan vänta på nästa äventyr.

 

Jag startar, varvar och känner motorns vibrationer under tomgång

Det ger mig en känsla frihet, nyfikenhet och leva i nuet.

Men innan jag lägger i växeln måste jag välja den cykel som ger mig den största upplevelsen av livet

För när jag väl börjar rulla då finns det ingen återvändo

 

 

 




Fri vers av annacecilia
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-10 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra tankefylld text!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia