Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Citron

Citron
är också
citrus

vad än
ryktet
säger

i varje
appelsin
lever
minnet

clementin
satsumas
mandarin

kan inte
dölja
i sötma

syrlig
andedräkt

lime 
och grape

i egen
karaktär 

tar spjärn
mot det
gulsura
leendet

citron




Fri vers av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-02 05:43



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst är det så! Sötsurt som livet.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren