Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråttom

Att agera innan
jag känner efter
i kroppen
vad jag vill
är som att sjunga ut
innan musiken börjat
en chansning
som ofta slår fel
låter falskt
och förstör mina chanser
till njutning




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-02 17:49



Bookmark and Share


    jmn
väl sagt! så länge det är kroppen och inte förnuftet/rationaliteten. Min hjärna har förtagit mången njutning från mig
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3