Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Vänskadebeteende

Barnet
slår sin vän
hårt och
skoningslöst

förmår
inte väga
smärtan
i egen
vågskål

de älskande
klöser
i blottade
sår

grannsämja
byts mot
terror

fred
mot krig

ingenting
är så lätt

som att skada
en vän




Fri vers av Petter Wingren
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-03 05:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr står sanningen skriven i varje ord av din dikt!
2014-02-03

  maria kide
men inget borde vara så svårt, som att höja den knutna näven mot vännen. Inget borde kännas så fel som villkorad kärlek/vänskap
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren