Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under skuggan av ett odjur rovdjur

I skuggors dal

ruvar just skuggor

bakom träd

vid husknutar

och innanför svarta fönster

Skuggor med flin

vassa som bergskammar och klor

glimmande som iskalla flodfåror

Eller är det tänder som anas där i det dolda

 

Långa skuggarmar vrider sig

i skymningsljus

nattljus

mörker

Andas svärta på fönsterglas

där iskalla ögon speglas

Det hörs rop aldrig ropade

Steg aldrig tagna

i denna värld där allt

tycks gömma sig i händerna

eller bida under skuggan av odjur rovdjur




Fri vers av Lindalou
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 12:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou