Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


Om döden

Döda vindar blåser

går genom ben och märg 

ger fingrarna en vithet 

och tar från kinden dess färg 

 

Är döda vindar kalla?

Jag vet inte men

de jagar fram över himlen

när en döende själ hittar hem

 

Att dö är inte sorgligt 

Sorgligt är det liv som slarvats bort

Och döda vindar blåser

i det öga som är torrt 

 

När tiden rinner ut mellan dina fingrar

är det försent att ångra det som skett

försent att be om förlåtelse 

försent att göra rätt




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 21:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så djup och stark!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou