Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som skyddar mig om natten

 

 

Du finns när natten faller på

under nattens vakna timmar.

 

Jag ser dig inte i mörkret

men känner att du finns.

 

Du skyddar mig

ger min kropp värme

och min själ tröst.

 

Skulle vilja ha dig med mig

under dagens vakenhet.

 

 

Men vad skulle folk säga

om jag gick omkring

varje dag med mitt täcke!




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-03 22:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kan inte låta bli att le...tycker om din text...
2014-02-06

  Angel of love
Väldigt fin.
2014-02-04

  anits VIP
Så fint, starkt och berörande
du skriver.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP