Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


STOPP!

Nätbaserad
global
underground
rörelse

av mobbusters

armada
av hängivna
glädjedödare

mot alla
mobbare
förtalare
och skitsnackare

inrapportering
av varje stoppad
mobbingsituation

med interaktiva
funktioner
vi lär
av varandra

folkrörelse
över alla
folkmarkörer

politiker
lokalvårdare
fångvårdare
miljarddollarchefer
lärare
läkare
med gränser
entrepenörer
besiktningsmän
musiker
frisörer
skötare
rörmokare 
skolflickor
mekaniker
presidenter
sängvätare
porrskådespelare
präster prelater
vinodlare
handlare
new ageare
bönder
advokater

under 
måttot

vi är
varandras

vägen till
Mänskligare
Liv

...eller
varför
inte börja

i det avgörande
NU:et

utan skydd
och nät

inre
rörelse

järngrepp

handling

...eller
varför 
inte börja

med sig själv

STOPP!




Fri vers av Petter Wingren
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 06:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Att börja med sig själv är grunden till allt! Inte för att jag är religiös, men bibelns kärleksbudskap kan man försöka leva efter oavsett. Din text är ett viktigt upprop som borde läsas av alla.
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren