Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Gammalt djungelordspråk

Till den som läser böcker skall varda skrivet
Från den som icke läser
skall tagas också hens smartphone




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2014-02-05 07:48



Bookmark and Share


    Skaldekarl
Fast de som har smartphones läser ju mest på dem!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP