Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ruTtet

livet
vissa får det
sådär serverat
andra får slita lite för att få behålla det
en del får ett rent jävla helvete från början till slut

det märkliga är
att dom som blir serverade missar poängen med att uppskatta det
många av dom som får slita lite
sliter för fel saker
åt serveringshållet bara för att också sluta komma ihåg att uppskatta

dom som bara får helvetet
dom får kämpa för överlevnad i varje sekund och har lixom inte tid att inte uppskatta det dom får

så jävla orättvist!!
bortskämda människor som måste leta sträva efter någon slags lycka som inte finns
bekostat
på dom som inget fick eller kommer få

hoppas
hoppas hoppas
den där
karman finns




Fri vers av kråkan VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-05 08:44



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Less is more!
2014-04-09

  Rasmus Ström
Pengar är lycka
2014-02-28

  Lärling
Dina ord berör!
2014-02-08

  axveronika
Ja dden var bra
2014-02-08

  Lars Hedlin
Starkt och känslofyllt!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP