Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Image from http://www.vacationinparis.com/blog/art-lovers-guide-paris-vacation/#sthash.B4FotqoY.Ph4z0hFl.dpbs


Snothumør


fuck jer!

jep!

det er bare en av de dage
hvor man har lyst til at sige fuck dig, dig og dig og dig
and then go lock and loading with the other aliens

hver en tanke er noget der ligner
synnerligen snotagtigt humør af den totalt utruellske
hvor man føler sig som noget kvalt udstrækt mega mærkligt
som oven i købet sidder fast med hovedet i et hul

jep

det er en af de dage hvor man vil åbne den magiske dør
og lægge sig til begravelse i en eller anden bogforettning
för vidaregående mikrosjæler og deres patetiske ord

fuck jer!

sagde jeg det?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-05 14:32



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Häftigt, sa jag det?
Uppfriskande läsning!
2014-02-05

  Catharina Edin VIP
inte helt lätt för en Norrlänning att tyda, men jag gillar tonen som fan!
2014-02-05

    ej medlem längre
mycket trevligt att få läsa poetisk betraktelse på danska. tänker mig att det har en funktion här också, kanske. gillas mycket hursom.
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP