Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Vem är jag?
ett frö för vinden.
En vindpust
som flyger förbi.
Min stund på jorden
ett ögonblick.
Många underbara
nära oändliga.
Andra svårare
sårbara.
När jag blundar
ser jag det jag vill se.
Närhet gemenskap
kärlek lycka.
Min lycka på jorden
mina barn-snart barnbarn.
Min själs älskade
som jag letat hela mitt liv.
Fast jag själv inte visste det.
Nu är du här
vad mer kan jag begära.
Mitt skratt är ditt skratt
din famn är min famn.
Vem är jag?
en tänkare och grubblare
Stunden är stilla
kvällen andas natt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-05 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart!

"Min själs älskade
som jag letat hela mitt liv.
Fast jag själv inte visste det.
Nu är du här
vad mer kan jag begära.
Mitt skratt är ditt skratt
din famn är min famn."



2014-02-13

  La Magnólia VIP

Tycker mycket om hur du lyckas fånga livets stunder och lyckan i att leva .
2014-02-08

  Lena Själsöga Keijser
vacker är du
2014-02-08

  Lars Hedlin
Bra skrivit med känsla!
2014-02-07

  ULJO
Vackert förmedlat
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2014-02-06

  Änglaögon
Vackra tankar.
2014-02-06

  Lindalou
Finstämda funderingar och tankar.
2014-02-06

  Linda CH VIP
Gillar den existentiella tonen och tacksamheten i din djupa text.
2014-02-06

  Ljusletaren
En stund med sig själv är också en guldstund, se bara vad du fick fram fina och värdefulla ord/ kram
2014-02-06

  Anya VIP
Vilken fin kvällsfundering. Jaa vem är man egentligen. Så stor inuti, så liten utanpå.
2014-02-06

    ej medlem längre
Mjuka faller dina fina ord på plats här..bravo..
2014-02-06

  walborg
Härlig läsning
2014-02-06

  Ingrid Trolle
Vackert skaldat
med varlig hand
2014-02-05

  anits VIP
Så fint och mycket berörande skaldat.
2014-02-05

  aol
så vackert berörande skaldat,
2014-02-05

    skamfilad
Härligt harmoniskt!
2014-02-05

  Gisela Nordell
fin bön i tacksamhet
vad kan man mer begära
ja vad kan man mer begära än
att känna tacksamhet för det man har
skön melodi i texten och innehåll
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP