Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vad hände....?)


L O J A L I T E T ?





















LOJALITET



- nuförtiden?






mot vad?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-06 07:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2014-02-13

  KYREUS of Sweden
/eller kanske:
lojalitet
MED
vem...eller vad?
2014-02-06

  Ingrid Trolle
Mot Vem?

2014-02-06

  Mats Henricson
Den enda genuina lojaliteten jag känner är den lojalitet som jag har gentemot mina barn , så länge som jag kan stå på benen (och kanske sedan med..) ska jag vara där för dem !!!!
2014-02-06

    ej medlem längre
Det finns många värdeladdade ord som behöver funderas över ... även detta.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden