Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla människa där

Jag tänker att livet är en väv,
en efter en vävs vi in
vi tror vi bestämmer, att vi själva väljer våra vägar
men vävens trådar samlar in oss helt efter eget behag
På ett eller annat sätt
har vi att göra med varandra
allihop på denna jord
och utan just dig
hade väven haft hål, omöjliga att väva ihop
som om något petat lite med en pinne
och skadat trådarna

Så sträck på dig, du är oumbärlig lilla människa där




Fri vers av Lindalou
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-07 20:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där varmt och fint!
2014-02-09

  thyra
Precis så tror jag också att livet är ordnat. Alla behövs så som du så fint skriver. Tack!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou