Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång...

I den mjuka snön utanför fönstret
fanns ett avtryck av en snöängel.
När jag tittade ut i morse
var det som den aldrig varit där.
Ändå påminner det mig om ett gång
när jag kunde känna smekningen mot kinden.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-06 23:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga minnen att spara på...
2014-02-09

  La Magnólia VIP

Vackert fångat minne .
2014-02-08

  Lena Själsöga Keijser
oändligen vacker
är bilden
2014-02-08

  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-02-07

  Änglaögon
Mjukt och vackert, änglar är fina...
2014-02-07

    ej medlem längre
Så fin..
2014-02-07

  ULJO
Fint fångar du orden och ger dem till oss
2014-02-07

  anits VIP
Fint skrivet.....
2014-02-06

  mickech
Ett mycket vackert minne, snyggt skildrat på få rader. Mycket bra!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP