Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.wingarr.se


Fiskgjuse

Blotta
havets
port

lårens
kontinenter
åtskilda

båtar
lämnar
kuster

skogar
lyfts ur
odlad mark

för 
min hand
dit

där sol
slår mot
horisont

våg
mot
klippa

fiskgjusen 
sitt
byte

andas
storm

svarta
moln
i saltstänk

utom
sans och vett

drunkna
med gäddan
i eget
grepp




Fri vers av Petter Wingren
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren