Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olIka säTt

att se på världen
undrar ibland
ganska ofta
faktiskt
vem som bestämmer
rätt
och
fel

resultatet är ju
menar jag
jävligt
upp
och
ner
ändå tycks människan som bestämt om rätt och fel
fortfarande tycka att
fel
är
rätt
märkligt
om man ser sig omkring




Bunden vers av kråkan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-10 08:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skapat!!
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP