Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drowning

Ice has melted
so has my heart
I am drowning
in love
without
crying
to be saved




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-10 15:41



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3