Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtjänst

Att förtjäna -
en förmåga
att känna
djupt inne
i hjärtats hemliga
kammare
viskar
kärleken
och startar
en brand




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-10 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3