Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundran

Vaknar och tänker på dig
vad drömmer du om just nu?
ditt hjärta
slår i takt med mitt
din kropp - väntar
den på min?
och hela världen
håller andan
när vi träffas

Jag har blivit besviken förr
Du har varit vid världens ände
och återvänt med svarta ögon
Tillsammans har vi funnit
Kärleken
varm och god
som en smultronpaj
och du är min grädde
Jag tänker äta långsamt
och njutningen blir
min gåva till dig

Barnslighet
oskyldighet
drömmande tid
som överraskade
mig och dig
våra ögon
händer
kroppar
har börjat ett nytt liv
med efterlängtad glädje
och stilla förundran
över lyckans plötsliga
ankomst




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-10 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3