Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bågstafett! Läs och anknyt till den båge du lyfter, böj den till en annan båge och skicka vidare till en annan poet. Tagga din text på Båge och kopiera denna ingress! Jag sänder bågen vidare till Minkki


Självbåg


jag har gått länge och har tappat många nycklar
jag har låst många lås och öppnat många andra
jag har en amorbåge för sorger och sånger aldrig sjugna
jag har en penna i min ficka och noter alltid skrivna

jag är ett poem
jag är den sista tonen i stråkens smekning
jag är den mjuka legatobågens leende

jag är så tjusig så tjusig

att jag faktiskt kräks

och gräver djupt i mina fickor efter bus uppror och andra katastrofer
men ler förnöjt när jag i vart fall hittar en pytteliten slangbåge

för tjusighetsplopp och kräkstopp






Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-11 09:48



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mjuk i början sen sved pilen till! Kul stafett!
2014-02-15

  axveronika
Haha så bra
2014-02-15

  Anita Westin
Tänk alla dessa bågar på samma gång i en enda bild! Bravo!
2014-02-14

  Ingela Svenson VIP
En riktig topp-båge
2014-02-14

    Igot Tochange VIP
Den var riktigt bra!

(Kanske sköt du lite hårt, så pass att det snärtade till och sved med den sista raden men det ovan gjorde bara gott.)

2014-02-14

  lodjuret/seglare VIP
Litet för många 'jag' kanske?
2014-02-11

  TrollTörnTrappan VIP
Åh, legatobågen hade jag glömt finns också!! Så fint fäst på läpparna, fastän Amor tycks få uppkastningar av överdrivna välljud...
2014-02-11

  Nanna X
å, den texten var ju en hel stafett i sig själv - från amorbåge till slangbåge, verkligen skickligt, både innehållsrikt och välformat!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP