Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräset


kanske är det i själens eviga häng mellan raderna
som svaren föds

jag vet inte

jag stannar bara upp
lyssnar till ropen födda i spåren
de som gråmännen lämnade efter sig 
samlar gråt i snäckor och hänger dem bland grenar

gräset andas här

kan du höra det?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-11 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ljuvlig läsning. jag får associationer till peter greenaway och michael endes "momo och kampen om tiden". slutet är finfint.
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP