Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt utsikt


Karmalagens obönhörlighet

Det finns ingen karmafri zon.
Också dina fantasier har ett pris.

Har du tillräckligt på karmakontot
för tankar du vill hålla hemliga?




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-12 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP