Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska tänka dig...

Jag ska tänka dig genom dagen
kanske lätta dina bördor.
För det svåra kan vi inte blunda
men vi kan finnas för varandra här och nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-02-12 13:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I etern och själen!
2014-02-13

    ej medlem längre
Så vackert skaldat!
2014-02-13

  Eva Helene VIP
Vackert och kärleksfullt!
2014-02-13

  Lindalou
Fina ord om att finnas för varandra.
2014-02-13

  Lena Själsöga Keijser
hjärtvärnad
i skönhet är detta
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP