Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bitar

Hur känns det att gå i bitar 

när miltals promenader på stigar

ändå leder fram till samma plats

när inga förklaringar når riktigt ända in

när förståelse inte finns i nåns vokabulär. 

 

Jo, det känns för jävligt att gå i bitar

när fötterna velat gå en bit till

men motståndet är så mäktigt

att orken att förklara, försvara

liksom tryter

när enda viljan att förstå är min

men ingen tröst finns här

 




Fri vers av Lindalou
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 11:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit med känsla!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou