Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet p


jag begriper den inte
bubbelplastens genomskinlighet
uppvaknandet på månen
det stilla porlandet av osynlighet genom venerna
och jag famlar efter ord att lägga i den stumma munnen





Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-13 10:32



Bookmark and Share


    Igot Tochange VIP
Stort utropstecken! Så precis. Så fint.
2014-02-20

    ej medlem längre
mycket fin, spröd ton
2014-02-13

  cilax VIP
vackert om vilsenhet
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP