Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/C O N P L E X I C U M ......


F r å n v a r o n ?
























frånvaron


av


frånvaron






var blott en chimär.








hur kunde annars


den vara så synnnerligen


närvarande upplevd?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-13 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Paradox att fundera över...
2014-02-14

  Ingrid Trolle



Frånvaron
tillhör de
svårare
upplevelserna.
Som vanligt är
du pricksäker









2014-02-13

  Anya VIP
"Vi kan vara blinda för det uppenbara, men vi är också blinda för vår egen blindhet" (Daniel Kahneman)
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden