Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Min hund, min vän, min kärlek.
Dina öron är som sammet,
din varma kropp är som solen.
Din blanka päls lyser upp min dag.

Utan dig vore min värld tom,
min dag ensam, min natt skrämmande.
Min hund, min vän, min kärlek.




Fri vers av Magdalena Emma
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-13 16:10



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint!
2014-02-23

  Olof Lagerhorn VIP
Aldrig har väl en hund besjungits med sådan ömhet och elegans!
Ja, de är underbara djur.
2014-02-17

  mare VIP
Så fin!
2014-02-13

    Dan Myrbeck
Jättebra!
Välkommen!

Ja har skrivit två hundtexter:

Tiken Tina
En tik från Valdemarsvik

2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Emma
Magdalena Emma