Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen idag.

Denna dag, en fredag, en kärlekens dag?
En valig dag, en veckodag, en vilodag?

Min dag, din dag, vår dag, en vårdag?
En ledig dag, en arbetsdag, en vanlig dag.

En helt vanlig dag, dagen idag.




Fri vers (Fri form) av Magdalena Emma
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-14 08:51



Bookmark and Share


  aol
sant, gillas,
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Emma
Magdalena Emma