Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du

Jag vill bära dig.
Jag vill hjälpa dig.
Jag vill hjälpa dig, att hjälpa dig själv.

Du vill. Du vill inte.
Du stjälper dig själv.
Du vill. Du vill inte.

Vill du, pappa?




Fri vers av Magdalena Emma
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-13 20:07



Bookmark and Share


  aol
fint,
2014-02-14

    ej medlem längre
Jättefint
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Emma
Magdalena Emma